söndag 11 mars 2012

Strutsar

I helgen har vi hunnit med en hel del. I fredagskväll kom min syster Christine, som ville sällskapa med oss hela helgen, och även Andreas mamma på middag. Andreas lagade som vanlig en mycket god trerätters. På lördag kom min gamla kollega Eva på besök med sin familj, sonen i familjen skulle spela en turnering i sporthallen här i Färjestaden. Vi hann med både fika och en långpromenad innan det var dags att säga hej då för den här gången.

Efter det åkte jag och syster en sväng till Kalmar och gjorde misstaget att släppa ut Maja inne på H&M. Det var som att släppa ut en kalv på grönbete, hon sprang runt och drog i kläder och hejade på kunder... Hon ville INTE sätta sig i vagnen mer så inne på Åhlens fick hon springa runt lite till. Den lugna livet är numera passé, från och med nu kommer vi att få jaga... På kvällen tittade vi på Mellofinalen och röstade på Loreen som tog hem tävlingen. Nu hoppas vi på en bra placering i maj!


Idag åkte vi norrut. Andreas ville ladda frysen med lite strutskött. Vi åkte hit och hälsade på hästar, påfåglar och strutsar.


Vi hade med oss lite bröd som vi gav till hästarna, som var gamla travhästar.


Maja tyckte det var spännande att klappa hästarna...


Strutsarna...


Maja försökte springa lika snabbt som strutsarna, hon lyckades nästan...


Maja med sin goa moster som hon fick busa med hela helgen...


En slagen hjälte när vi kom hem.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar