onsdag 21 mars 2012

På andra sidan häcken...


Idag har jag jobbat mellan kl 8-17 och efter det blev det After Work på Skansen till 18.30. Så jag har inte varit ute i solen på hela dagen... Andreas har slitit han också, fast på tomten här hemma. Vi fick hjälp av Andreas snälla mor och far. Andreas far hjälpte till och körde minigrävare och Maja fick leka med farmor hela dagen. Nu är det fullt med diken runt huset, snart är det dags att plantera häck. Vi har kikat runt lite och det lutar åt att vi planterar Vinterliguster längs sidorna där vi inte har stenmur.

Lämna gärna en kommentar om du som läser detta är trädgårdskunnig. Vilken sort ska man välja och vad bör man tänka på när det gäller häckar? Vi letar efter en häck som är lättskött, som tål vind och som gärna är vintergrön.

Andra vårtecken är djuren som börjar visa sig igen... Jag har en padda på mitt samvete, körde över en idag ute på stora vägen och Andreas höll på att kliva på en stor huggorm som solade sig vid stenmuren bakom huset...

1 kommentar:

  1. Vi har planterat vintergrön liguster, tror den ska vara ganska så tålig. Växer inte så jättefort. Vi satte även en spireahäck, som växte fort, men blir mera "buskig".
    //Hanna

    SvaraRadera