tisdag 25 oktober 2011

Tid, please!


Det jag vill läsa samlas på hög... Egentiden, var är du? Förut kunde man sitta på soffan o fundera på vad man skulle hitta på härnäst. Sedan 8 månader har det aldrig hänt...



När skruttan väl somnat finns det så mycket annat som ska hinnas med o plockas undan. Det där med att vara mammaledig är ett heltidsjobb. Men ett UNDERBART jobb! Det går inte en dag utan att jag njuter o är glad att jag bor i Sverige där vi har möjlighet att vara hemma så länge med våra barn.

3 kommentarer:

  1. Hej! Hittade hit då jag letade efter" hus bloggar" då vi oxå skall bygga villa Vråken! På era bilder ser huset fantastiskt ut och vilken fin liten tjej ni har själv har vi två små tjejer2&4 år. Njut av mammaledigheten en underbar tid( men intensiv) kram Sara i Uddevalla

    SvaraRadera
  2. Förstår precis vad du menar Camilla! Hon är fantastiskt söt er "stora" lilla tjej. Kram från Malin (din gamla jobbarkompis i Oskarshamn)

    SvaraRadera
  3. Sara - Vad kul att du kikade in! Vi trivs verkligen bra i vår Vråk o ni har en otroligt rolig resa framför er, känslan när man äntligen får nycklarna till sitt eget hus är obeskrivbar :-) Det kan oxå kännas lite knepigt o stressigt med alla val stundtals, men det är det värt! Kram o välkommen tillbaka!

    Malin - Tack vännen! Kul att du besöker bloggen! Kram!

    SvaraRadera