söndag 31 oktober 2010

Höst

Vi har inte försvunnit, vi är bara väldigt dåliga på att uppdatera vår blogg... Skyller på att vi är effektiva och jobbar på här hemma istället för att sitta framför datorn :-) Det fina hjärtat är en inflyttningspresent från mina gamla kollegor Eva och Tiina.


Skjutgarderoben från IKEA är ny i hallen. Perfekt att gömma alla ytterkläder och skor i. Den var inte lätt att montera ihop, men nu står den äntligen klar.


Markstensarbetet är färdigt. Ett par duktiga killar var här två dagar och satte 150 kvadratmeter sten. Vi blev mycket nöjda med resultatet och det är skönt att slippa springa genom jordhögar fram till verandan. Nu återstår bara arbetet med att sopa ner sand mellan stenarna.

Carporten måste vi tyvärr vänta med att måla tills i vår, tänk så fint det blir när även den blir grå/vit. Här ser man den långa infarten upp till huset. Vid sidorna kommer det snart finnas belysning.

Vi har även sått gräs. Än så länge finns det bara några små gröna atoller av små grässtrån här och där, men om det inte lyckas kämpa sig fram i höst så hoppas vi att det visar sig till våren :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar